Detective Consult BE

Over Detectives Consult & Partners


PARTNER VAN PARTICULIEREN EN ONDERNEMER.

Onze persoonlijke aanpak maakt het verschil.

Contact +32 (0) 472 01 00 35 (24/7)

#Privé detective inhuren

Samen sterker met Detectives Consult & Partners

ONZE MISSIE

  • Reeds meer dan 35 jaar ervaring.
  • Wij werken enkel via vergunde Privé Detectives, zowel vrouwelijk als mannelijk.
  • Wij beschikken over een multidisciplinair team van externe gespecialiseerde informatici, criminologen en erkende onderzoekers. 
  • Diverse specialiteiten.
  • 100 % discretieplicht.
  • Consulteer ons vrijblijvend en maak gebruik van onze jarenlange expertise.
alt="Detectives Consult - kantoor"

Privé Detective Inhuren


Sinds 1985 staan wij ten dienste van leidende bedrijven, advocatenbureaus, banken, professionele firma’s, particulieren en andere cliënten die geconfronteerd worden met een steeds toenemende vraag naar informatie.

Detectives Consult & Partners mengt haar bekwaamheid in opsporingen en kennis van management met technologische know-how om aldus de integriteit van bedrijfseigendommen te vrijwaren.


Als recherchebureau voeren wij verschillende soorten onderzoeken uit, namelijk: feitenonderzoeken, particulier en toedracht-onderzoeken voor de verzekeringsbranche, evenals onderzoeken naar bedrijfsfraude.

Het kantoor is actief over het hele Belgische grondgebied meer bepaald West & Oost-Vlaanderen, Henegouwen, Brussel, Antwerpen en Limburg. Verder bedienen we ook cliënteel van buitenaf om in België opdrachten uit te voeren afkomstig uit Europa, de U.K. de USA, het Midden Oosten enz..


Detectives Consult & Partners is een samenvoeging van twee experten die meer dan 35 jaar ervaring hebben in het vak. Onze expertise en ervaring is breed gespecialiseerd.

Bedrijfsfraude onderzoek kent vele vormen.

Hierbij kunt u denken aan concurrentiebeding onderzoek, geheimhouding onderzoek, onterecht ziekteverzuim onderzoek, buitendienst controle, onderzoek naar bedrijfsdiefstal of diefstal door personeel, fraude onderzoeken, verduistering onderzoek en integriteitsonderzoek.


Detectives Consult & Partners is voor de serieuze particulier de specialist in onderzoek naar stalking, bedreiging, het opsporen van personen of verblijfplaats, overspel onderzoek, dubbel leven en partner alimentatieonderzoek.


Bent u benieuwd of wij u kunnen ondersteunen en een bijdrage leveren aan de oplossing van uw vraagstuk op het gebied van een particulier onderzoek, bedrijfsfraude, stalking onderzoek of het opsporen van personen! Wij nodigen u graag uit even rond te kijken op onze website. Heeft u vragen of een acuut probleem? Bel ons direct, wij zijn elke dag bereikbaar van 08.00 tot 24.00 uur.